Select Your Style

Choose your layout

Български младежки делегати към ООН

apply-BGYD-team-2018-2019

Стани част от екипа на българските младежки делегати към ООН за 2018-2019

  • Ако търсиш занимание, с което да се развиеш и да получиш ценен опит, който не можеш да придобиеш другаде;
  • Ако искаш да научиш повече за ООН, като организация и как младите хора могат да влияят на решенията взимани на най-високо ниво;
  • Ако искаш да работиш за високи цели и да покажеш, че има как;
  • Ако имаш познания и опит в PR, организиране на събития, графичен дизайн, превод /с английски език/
    То ние търсим теб!

Разкажи ни за мотивацията си ТУК

Всяка година младежките делегати на България в ООН сформират екип от мотивирани и активни доброволци. Те трябва да са проактивни и с интерес да подпомагат изпълнението на задачите по програмата.

Можеш да кандидатстваш до 18 часа на 28 ноември 2018.

Единствената нужна стъпка, за да го направиш е да отговориш на следващите въпроси, които ще ни помогнат да разберем твоята мотивация. Ще разгледаме всички кандидатури и ще се свържем с избраните кандидати по телефон/интернет платформа за кратко допълнително интервю, в което да ни разкажат малко повече за опита си.

На 3 декември в 18 часа ще обявим избраните за членове на нашия екип. Ще работим по страхотни местни и международни проекти, които да представят и защитават нуждите и приоритетите на младежите в България и по света.

Нямаме търпение да започнем работа заедно!

 

Програмата се координира от Дружеството за ООН в България и се осъществява с официалната подкрепа на Министерството на външните работи, Национален младежки форум, както и със съдействието на ISIC Bulgaria (Асоциация за подпомагане на академичната общност).

About Author

administrator