Select Your Style

Choose your layout

Български младежки делегати към ООН

IMG_9345--

Стани част от екипа на българските младежки делегати към ООН за 2019/2020!

Всяка година българските младежки делегати към ООН сформират екип от мотивирани и активни доброволци. Те са важна част от Програмата, тъй като подпомагат качественото  изпълнение на задачите.

  • Ако искаш да работиш за високи цели и да покажеш, че има как;
  • Ако търсиш занимание, с което да се развиеш и да получиш ценен опит, който не можеш да придобиеш другаде;
  • Ако искаш да научиш повече за ООН като организация и как младите хора могат да влияят на решенията вземани на най-високо ниво;
  • Ако имаш познания и опит в PR/комуникации, организиране на събития, графичен дизайн, превод /с английски език/, фондонабиране, контент мениджмънт,

То ние търсим теб! Разкажи ни за мотивацията си ТУК.

Какво трябва да направиш?

Отговори на следващите въпроси, които ще ни помогнат да разберем твоята мотивация. Ще разгледаме всички кандидатури и ще се свържем с избраните кандидати по телефон/интернет платформа за кратко допълнително интервю, в което да ни разкажат малко повече за опита си.

Какъв е процесът?

Въпросникът е отворен до 23:00ч. на 8 септември 2019, а през идната седмица (9-14 септември) ще проведем кратък разговор с някои от Вас. Изборът на екип ще бъде обявен на 15 септември 2019. След това ще започнем заедно работа по страхотни местни и международни проекти, които да представят и защитават нуждите и приоритетите на младежите в България и по света!

Програмата се координира от Дружеството за ООН в България и се осъществява с подкрепата на Министерството на външните работи и парньори от неправителствения сектор. 

About Author

administrator