Select Your Style

Choose your layout

Български младежки делегати към ООН

екип

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА МЛАДЕЖКИТЕ ДЕЛЕГАТИ КЪМ ООН ЗА 2017/2018

Всяка година младежките делегати към ООН се заемаме със задача да сформираме екип от доброволци – мотивирани, с интерес и желание да допринасят за дейностите и реализирането на проектите в рамките на програмата.
До 18:00ч на 12.11.2017г. (неделя) имаш възможността да кандидатстваш, за да станеш доброволец към нашия екип! Единствената стъпка, която трябва да направиш, е да ни разкажеш малко за себе си чрез следващите въпроси и най-вече да ни покажеш мотивацията си до посочените дата и час. Ще разгледаме всички кандидатури и ще се свържем с кандидатите, които отговарят на търсения профил, за кратък телефонен разговор, в който да ни разкажат повече за опита си. До 17.11.2017г.  ще обявим екипа на българските младежки делегати към ООН за 2017/2018, с който ще работим заедно до края на 2018 година, за да реализираме прекрасни дейности и инициативи!
Ако ти търсиш занимание за себе си, с което да се обогатяваш и развиваш, докато помагаш за по-висша кауза, ако имаш интерес в областта на PR и организиране на събития, преводи или дизайн, то най-вероятно търсим теб!
Покажи ни мотивацията си в следната форма: https://goo.gl/CWtwqB
Нямаме търпение да се запознаем!

 

 

Програмата се координира от Дружеството за ООН в България и се осъществява с официалната подкрепа на Министерството на външните работи, Постоянното представителство на Република България към ООН в Ню Йорк и Национален младежки форум, както и със съдействието на ISIC Bulgaria (Асоциация за подпомагане на академичната общност).

 

About Author

administrator