Select Your Style

Choose your layout

Български младежки делегати към ООН

DSC05619-

Анкета “До Ню Йорк и назад” на българските младежки делегати към ООН 2019-2020г.!

Ти си на възраст между 15 и 29 години?

Искаш да живееш в един по-свеж, красив и добър свят?

Искаш идеите ти да бъдат представени и чути на най-високо международно ниво?

Значи си на правилното място.

Анкета на българските младежки делегати към ООН 2019-2020

Мисията на българските младежки делегати към ООН е да бъдат връзката между младите хора, институциите в България и Организацията на Обединените нации, представяйки техните мнения, идеи и нужди. Сега имаш възможността да споделиш с нас своите мисли и то напълно анонимно в нашата анкета! Тя е кратка и интересна, и няма да ти отнеме повече от 5 минути. Отговорите ще се използват единствено за целите на Програмата “Български младежки делегати към ООН”.

Резултатите ще бъдат основата за нашето изказване пред Трети комитет на Общото събрание на ООН в Ню Йорк в началото на октомври, като по този начин гласът и мнението на българските младежи ще достигне до всички 193 държави-членки на ООН, както и ключови международни организации!

След работното ни посещение, в България ние ще работим активно по посочените от българските младежи приоритети и предизвикателства.
Твоят глас не е по-малко важен от който и да е друг – промяната започва с теб!

Програмата „Български младежки делегати към ООН“ е една от най-успешните подобни програми в световен мащаб. В България тя се координира от Дружеството за ООН в България и се осъществява с подкрепата на Министерството на външните работи на Р България и партньори от неправителствения сектор.

 

About Author

administrator