Select Your Style

Choose your layout

Български младежки делегати към ООН

Logo_BYD_BG_W-2

Анкета на Български младежки делегати към ООН 2018-2019!

Ако си активен млад човек между 15 и 29 години, сега твоето мнение и идеи могат да бъдат представени на най-високо международно ниво в ООН от българските младежки делегати към ООН! Сподели ги с нас в тазгодишната ни анкета:

 

ЛИНК към анкетата


Всяка година младежите в България получават възможността техните приоритети, предизвикателства и идеи да бъдат представени пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк. Ако искаш тази година и ти да кажеш на света кое е важно за теб, попълни анкетата на българските младежки делегати към ООН.


Анкетата е анонимна, кратка (няма да ти отнеме повече от 5 минути) и важна за всички нас, хората на възраст между 15 и 29 години. Можеш да я откриеш на страницата ни във Фейсбук, на сайта на българските младежки делегати към ООН, както и в комуникационните канали на нашите партньори.


Българските младежки делегати към ООН са с мандат от 18 месеца. Нашата задача е да съберем, анализираме и работим активно по и приоритетите и предизвикателствата, които споделят с нас млади хора от България.

 

Резултатите от анкетата ще бъдат представени пред нашите партньори от институциите и неправителствения сектор в България, пред медиите и пред всички заинтересовани лица. Мненията на младите хора, попълнили анкетата ще бъдат основа за нашето изказване пред Трети комитет на Общото събрание на ООН през месец октомври, с което ще представим приоритетите на българските младежи. Така гласът на младите хора, дали своето мнение в анкетата, ще достигне до държавите членки на ООН и ключови международни младежки организации!

 

Щом се върнем в България, ще продължим работа по набелязаните от анкетираните младежи  приоритети и предизвикателства. Защото младите хора са решението, а не проблемът!

 

ЛИНК към анкетата

 

Програмата се координира от Дружеството за ООН в България и се осъществява с официалната подкрепа на Министерството на външните работи, Постоянното представителство на Република България към ООН в Ню Йорк и Национален младежки форум, както и със съдействието на ISIC Bulgaria (Асоциация за подпомагане на академичната общност).

About Author

administrator